How Volledig nieuwe Toyota Yaris can Save You Time, Stress, and Money.

The 5-Second Trick For accu toyota auris hybrid - Latest Car News, Reviews - WapCar

Levenslange hybride accu garantie Toyota Van Ekris, d hybride specialist durft het aan! Wij krijgen vaak de vraag van de consument: "hoe lang gaat de batterij van een hybride mee?" Leer hier meer is volgens Toyota een autoleven lang. Het aantal batterijen dat bij Toyota is vervangen, sinds de introductie van hybride zeventien jaar geleden, is op n hand te tellen.

Wij van Toyota Van Ekris willen u daarom gerust stellen en bieden een nieuwe exclusieve service aan: garantie op de hybride batterij (accu) toddler een kilometerstand van maar liefst 400. 000 kilometer. Met dit Hybride batterij (accu) garantie pakket hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat het u kan gebeuren.

Toyota Yaris Hybrid brings lithium-ion tech - at a price - EV CentralAll-New Toyota Yaris Cross


2020 Toyota Camry Hybrid vs2020 Hyundai Sonata Hybrid: Gas mileage drive  reviewManual Toyota Yaris Hybrid 2013 (page 618 of 696) (Dutch)


De voorwaarden die hieraan verbonden hebben wij hieronder op een rij gezet: De garantie geldt bij aankoop van een door Toyota Van Ekris geleverde nieuwe Toyota hybride of een Bovag event Toyota hybride. (satisfied uitzondering van de Toyota Prius Plug-In Hybrid). De garantie loopt toddler een maximaal kilometerstand van 400.

Yaris Hybrid 12 volt auxiliary battery - Yaris & Yaris Cross Club - Toyota  Owners Club - Toyota ForumManual Toyota Yaris Hybrid 2013 (page 618 of 696) (Dutch)


The 15-Second Trick For Do Hybrid cars need to be charged? - Toyota Europe

Deze garantie is niet geldig voor leaseauto's en Toyota's die gebruikt worden voor les- of examenrijden, verhuur of vervoer van personen (taxi's) of goederen tegen betaling. De Toyota moet gedurende de looptijd van deze garantie door Toyota Van Ekris worden onderhouden conform de richtlijnen en voorschriften van de fabrikant. In geval van een defecte batterij moet de Toyota zo snel mogelijk bij Toyota Van Ekris ter reparatie worden aangeboden om vervolgschade te voorkomen die niet door deze garantie wordt gedekt.

De garantie is niet overdraagbaar op andere modellen of personen. Is de hybride al in uw bezit en bent u in onderhoud bij ons dan is het pas mogelijk om deze hybride accu garantie te nemen. Defecten en/ of beschadigingen die een gevolg zijn van: brand, diefstal, blikseminslag of een ongeval.

(bijvoorbeeld, terreinrijden, meedoen aan races etc) onoordeelkundig gebruik van de Toyota. (bijvoorbeeld het trekken van andere voertuigen of wagens, dan wel gebreken die u opzettelijk heeft veroorzaakt of het gevolg zijn van roekeloosheid rijgedrag) reparaties pass away niet of niet tijdig door Toyota Van Ekris zijn uitgevoerd. (afwijken van de fabriek voorschriften) gebruik van niet-originele Toyota-onderdelen.


image