How Praktijk voor Mondhygiene Zoetermeer - Tandarts.nl can Save You Time, Stress, and Money.

JOSÉ WEIMAR - MONDHYGIËNIST - General Dentistry - Yelp Can Be Fun For Anyone

Als het antwoord 'nee' is, overleg dan fulfilled ons. Aanwijzingen m. b.t. uw behadeling in onze praktijk: Omdat handhygine bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te wassen met water en zeep of te desinfecteren satisfied handalcohol.

Tandarts Tajana legt uit: 'De mondhygiëniste is belangrijker dan ik' -  indebuurt ZoetermeerTeam Tandartsenpraktijk Meerzicht Zoetermeer – Tandartsenpraktijk Meerzicht Zoetermeer – Zoetermeer


Het gebruik van het toilet in de praktijk is helaas niet toegestaan. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren pass away door de Rijksoverheid wordt geadviseerd. Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen.


image

Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen. Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk. Mocht er nog een persoon in behandeling zijn, dan vragen wij u rekening te houden satisfied de 1,5 meter regel. U kunt dan even naar buiten treden op de gang om ruimte te maken.

Spoed Tandarts Zoetermeer NU OPEN - 085 105 0750 Things To Know Before You Buy

We hopen op uw begrip voor deze bijzondere maatregelen in deze bijzondere tijd. Mocht u hierover nog vragen hebben dan verzoeken wij u om hierover satisfied ons contact op te nemen, via ons mailadres: . Met vriendelijke groeten, Priscilla Lens & Josine Steenbergen Mondhyginisten Zoetermeer Hebt u last van pijnlijk tandvlees, gevoelige tanden of een slechte adem? Dan bent u bij onze praktijk aan het juiste adres.

Dentalmind tandartspraktijk - Tandarts in Zoetermeer / RokkeveenOver ons - Poorter Tandartsen - Tandarts Zoetermeer


Mondhyginisten Zoetermeer staat voor kwaliteit, service en vriendelijkheid. Wij zijn een kleine praktijk, waardoor we in staat zijn u alle aandacht te geven die u nodig heeft. Zo kunnen we de problemen in uw mond op een voor u zo prettig mogelijke manier verhelpen. Willem Dreeslaan 4042729 NK Zoetermeer, T: 079 - 33 11 656E: [email protected]

Wij zijn gevestigd op de 2e etage van het Midi Center. U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein voor de praktijk. Er is een lift aanwezig.

Not known Facts About Tandartspraktijk Beethovenrode - Home

Wat wij doen als mondhyginist is vastgelegd in een procedure voor behandelnoodzaak. Dat betekent dat iedere mondhyginist op dezelfde wijze te werk gaat Kijk hier voor meer een vaste procedure om precies de zorg te leveren die voor uw situatie nodig is ...