The 7-Minute Rule for Tribestan Ivancic I Sinovi Cena - NACCC

Get This Report about Sopharma Tribestan at Netrition.com.

Tribulus terrestris biljka Ova biljka ima mnoga narodnih imena, a jedno od najpoznatijih i najee koritenih je Babin zub. Tribulus terrestris je jednogodinja biljka iz porodice Zygophillaceae, stabljika dugih do 60 centimetara polegnutih po zemlji s izrazito utim cvjetovima. Jedna od zemalja u kojoj rastu Tribestan Sopharma Tribestan koriste mnogi sportai, prvenstveno bodybuilderi, a Naime, za razliku od Tribestana i steroidi svojom poveanom koncentracijom mehanizmom povratne sprege djeluju na hipotalumus.

Smanjenjem luenja Gn, RH iz hipotalamusa dolazi do smanjenog izluivanja LH (luteinizirajui hormon) iz hipofize, a samim time dolazi do smanjenje produkcije vlastitog mukog hormona u testisima. Kod dueg uzimanja steroida moe doi do smanjenja funkcije testisa, smanjenja libida te impotencije. Poveana koliina mukog hormona moe djelovati na Dakle, i steroidi i Tribestan dovode do poveanja miine mase, ali Tribestan ne remeti vrlo vanu fizioloku osovinu HIPOTALAMUS - HIPOFIZA - CILJNI ORGANI (TESTISI) - HIPOTALAMUS.

Naravno, da bi Tribestan djelovao potrebno je prilagoditi nain prehrane i na ispravan nain opteretiti miie. Od ega se proizvodi Tribestan? Tribestan je prirodni biljni proizvod koji se proizvodi iz grmolike biljke s malim utim cvjetiem, botaniarima poznatiji pod imenom Tribulus terrestris L. Bulgaricum ili kako bi se u narodu reklo babin zub.

Najpoznatija tvrtka koja proizvodi pripravak od Tribulusa Budui da se Bugarska smatra kao najbolja poljoprivredna zemlja koja je bogata vitaminima i mineralima, tako da nije sluajno kako se ova biljka uzgajana ba u Bugarskoj. Bugarska farmaceutska tvrtka "Sopharma" contend od 30 godina ispituje djelovanje i uinke aktivnih komponenti biljke Tribulus terrestris Bulgaricum.

Buy TRIBESTAN by SOPHARMA booster tribulus terrestris 60 tablets in 1 pack  Online in India202802603697Counterfeit Tribestan -


biogenicstimulants — TRIBESTAN (Tribulus)Tribestan (Tribulus terrestris) 250mg *60 folm coated tablets by Sopharma


The 10-Second Trick For Sopharma Tribestan 60 tablet - Smartlabs.cz
image

Tribestan u svakoj tableti sadri 250 mg istog suhog ekstrakta biljke Tribulus terrestris L. Bulgaricum. Takoer je bitno naglasiti da je potrebno barem 3 mjeseca redovitog koritenja tribestan sopharma , kako bi se osjetili pozitivni uinci. Sastav: 1obrok( 1 film tableta) Tribestan( tribulus terrestris) 250mg Nain uporabe: 1-2 tablete 3 puta dnevno iza obroka.

Tribestan prepruamo koristiti neprekidno i neovisno od aktivnosti jer se njegovo djelovanje intenzivira ako se uzima u kontinuitetu. Tribestan preporuamo osobama sa smanjenom razinom mukog hormona i osobama u andropauzi (iznad 40g). Tribestan upotrebljavati neprekidno 8 tjedana, a zatim napraviti pauzu od 2 tjedna. Tijelo nakon 8 tjedana postaje tolerantno na Tribestan tako da vie ne dolazi do pojaanog luenja mukog hormona.