The Only Guide to Kliniek voor Tandheelkunde Zoetermeer: Tandarts

The Ultimate Guide To Tandarts Spoedgevallendienst Regio Zoetermeer - OPEN - 070
image

In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd. Nog wat extra aanwijzingen: Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen. Volg de aanwijzingen van ons personeel op.

Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk. Wij zullen u ontvangen fulfilled een glimlach maar u de hand niet schudden. Voor sommige behandelingen zullen we u 1 minuut laten spoelen. In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hyginemaatregelen genomen.

NIEUWS: U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling. Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband fulfilled het SARS-Co, V-2 virus brengen wij een toeslag van 4,26 per patint in rekening. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag door uw ziektekostenverzekeraar in sommige gevallen vergoed. UPDATE 22 APRIL 2020: IVM COVID 19/ CORONAVIRUS In overleg met het landelijke OMT (Break out Management Group) gaan wij beperkt open voor reguliere patintenzorg.

Mondzorgcentrum Oosterheem - Tandarts ZoetermeerTandartsenpraktijk Meerzicht Zoetermeer – Met plezier naar mijn tandartsenpraktijk Meerzicht Zoetermeer – Zoetermeer


Het team - De TandartsenkliniekVeelvoorkomende behandelingen bij tandarts in Zoetermeer


Examine This Report on Tandartspraktijk Boona - Zoetermeer: Home

Er is namelijk een verband tussen de gezondheid van het gebit en de gezondheid van de rest van het lichaam. Tandartsen, mondhyginisten, preventieassistenten en hun team spelen daarom een uiterst belangrijke rol in het behandelen, adviseren en voorlichten van gezond tandvlees en een goede mondhygine. Wij raden het daarom 10 sterkste aan om uw afspraak bij onze praktijk in het belang van uw gezondheid en uw immuunsysteem door te laten gaan.

Mocht u in de afgelopen weken een afspraak hebben gehad pass away niet kon doorgaan, dan willen wij deze opnieuw fulfilled u inplannen. We vragen u. Het opnieuw opstarten van de praktijk is een drukke periode en we hebben niet altijd gelegenheid de telefoon te beantwoorden. Alle mondzorgverleners zijn reeds ingericht en voorbereid om de totale hygine van zowel de patinten als van zichzelf te kunnen waarborgen.

Tandarts Zoetermeer Seghwaert - Dental Clinics Zoetermeer SeghwaertZoetermeer Archieven - De Lieve Tandarts


Onze praktijkvoering is volledig hierop ingesteld aangezien wij werken adhere de WIP richtlijnen en de Leidraad Mondzorg Corona die speciaal zijn ontwikkeld om infecties te voorkomen. Zoals het landelijke beleid voorschrijft, kunnen wij alleen personen behandelen waarvan we weten dat ze gezond zijn. De laatste informatie hier gevonden u daarom op n van de volgende vragen 'ja' antwoordt dan verzoeken wij u om uw afspraak satisfied ons (kosteloos) te annuleren.