Not known Details About Tandarts Oosterheem zoetermeer

Dubbelspoor 83 koopwoning in Waddinxveen, Zuid-Holland - Huislijn.nlPiƫzo TalentenAcadem's tweet - "De kinderen van de TalentenAcademie bezoeken de tandarts bij Oosterheem Dental en leren veel over dit #beroep! Van hoe gaatjes ontstaan tot het maken van een kunstgebitVeelzijdig


Fascination About Orthodontistenpraktijk Zoetermeer - Orthodontist van der Meij

Nisanka 10 February 2021 1:45 Al ongeveer 6 jaar is Rachl Steenweg mijn tandarts. Zij denkt altijd mee en heb haar op haar kunde kunnen vertrouwen. Mijn guy is pas geleden in deze gemeente komen wonen. Die heb ik meteen verteld om bij deze praktijk in te schrijven. Ik hoop dat Rachl gepassioneerd blijft! Zeker aanrader! fabian 24 January 2021 5:59 Mijn vrouw is een dag voor het inleiden van onze dochter voor een spoedafspraak bij tandarts Lennard geweest ivm een plaktand aan de voorzijde.

Mijn vrouw heeft gebeld fulfilled de praktijk en deze zei dat dit wel erg snel was en dat dit niet had gemogen (kosten 70, -) gezien de betreffende tandarts op de andere locatie werkten moest zij deze bellen en zou het goedkomen. Echter blijkt na telefonisch contact met de andere locatie dat zij dit niet gaan repareren en geen enkele vorm van compensatie mogelijk is (zelfs geen korting) Het antwoord bleef ga naar je eigen tandarts ondanks de oplossing pass away 4 dagen bleef zitten waar voor betaald is.

Tandartspraktijk Oosterheem - Home - FacebookTandartspraktijk Astina Dental - Tandarts voor Zoetermeer en Den Haag


Gezondheidscentrum Oosterheem, Zoetermeer -Mondzorgcentrum Oosterheem - Tandarts Zoetermeer


Some Known Questions About Onrust over Zoetermeerse tandarts - Omroep West.


image

kellybeestenboel 11 November 2020 1:11 Ga er niet heen! Had zogezegd altijd een gaatje, weet nu hoe dat kwam, ja om extra inkomsten te krijgen. Nu bij mijn nieuwe tandarts heb ik nooit gaatjes Blijf hier terugkomen :36 Druk praktijk. Gaan goed en serieus satisfied de patinten om. Helaas was ik door vorige tandarts teleurgesteld.

Pijn lijden tijdens het bezoek vond ik vreselijk. Deze tandarts praktijk heeft goed meevoelen met de clint. Jammer dat de mondhyginist apart moet. Want dat brengt additional kosten met zich mee. Helaas is pijn lijden tijdens de schoonmaak de reden dat ik niet meer naar de tandarts wil. Rob 19 May 2019 14:31 Fijne tandartsenpaktijk.